Passie & Power Practicum

Power en Passie practicum

Breng je passie & power in beeld

Natuurlijk wil je het maximale uit je detox vakantie halen. Wat het maximale voor jou is, dat bepaal je helemaal zelf. En wat je intentie voor deze week ook is, het is allemaal goed! Voor sommige deelnemers is de intentie het sap/soepvasten gecombineerd met een uitgekiend bewegingsprogramma om te ontgiften en te ontstressen. Anderen hebben daarnaast de behoefte om gedurende deze detox week ook specifieke aandacht te geven aan een mentale detox. Om naast te ontgiften en ontstressen ook te ontmoeten. Speciaal hiervoor is het Passie & Power Practicum ontwikkeld. Het staat iedereen uiteraard vrij hier wel of niet aan deel te nemen. Daarom is dit practicum niet standaard in de reissom inbegrepen en kan als supplement erbij geboekt worden.

Je passie is wie jij in essentie bent

Het practicum bestaat uit drie avonden waarin jouw passie centraal staat. Het contact maken met je passie staat synoniem met het contact maken met jezelf. Je passie is wie jij in essentie bent. Om je passie in beeld te brengen zullen er een drietal onderwerpen aan de orde komen: je talenten en kwaliteiten, je waarden en overtuigingen en tot slot kijken we naar je personal why?
Vanuit dit inzicht in je passie kan je ervoor kiezen de stap maken naar het daadwerkelijk leven van die passie. Een leven vanuit flow dat voelt alsof niets moet. Leven vanuit je hart!
De aard van de avonden heeft die van een practicum. Dit wil zeggen dat er allerlei oefeningen gedaan zullen worden, al dan niet met elkaar. Denk hierbij aan meditaties, visualisaties en creatieve werkvormen. Deze oefeningen helpen je inzicht te krijgen en het bewustzijn te vergroten. De atmosfeer zal er een zijn van lichtheid en vrolijkheid en met respect en ruimte voor een ieder.

Waarom het Passie & Power Practicum:

  • Krijg zicht op jouw passie
  • Stap vanuit je passie in je kracht
  • Leef vanuit je hart!

Een body & mind detox in Slovenië!

Boek de reis nu!