Over Reset

Welkom

Welkom op detox-reizen.com!

Mijn naam is Petra de Vreede. Sinds mijn studie bedrijfseconomie altijd met veel plezier en passie werkzaam geweest in marketing en inkoop managementfuncties bij grote retailers in Nederland. Van “ Dat Zeg Ik. Gamma.” tot de “ Steeds verrassend, altijd voordelig!” voordeeldrogist Kruidvat. Functies die veel energie geven, en dat ook van je vragen. Om hier balans in te vinden ben ik mezelf jaarlijks op een detox vakantie gaan trakteren. Even tot rust komen, bijtanken en goed voor mezelf zorgen… Ontgiften, ontstressen, ontmoeten!

Van ervaringsdeskundige naar gediplomeerd Detox Coach

Zo is mijn interesse voor voeding, detoxen, coachen en gezondheid ontstaan en ik ben me daar met veel plezier verder in gaan verdiepen. Fascinerend hoeveel energieker een mens zich kan voelen door een aantal simpele aanpassingen in het voedingspatroon. Inmiddels ben ik gediplomeerd Detox Coach, Life Coach en Team Coach. Ook ben ik een zeer allround ervaring-deskundige wat detoxen betreft. Sapvasten, mildvasten, ayurvedisch vasten, vasten in combinatie met een stilteretraite, thuis 28 dagen detoxen, detox vakanties in de zon en in de sneeuw, detox weekenden….., teveel om op te noemen. Genoeg kennis in huis over wat de effecten van detoxen zijn. Zowel wat de afkickverschijnselen kunnen zijn en hoe emoties kunnen loskomen en natuurlijk ook hoe goed en krachtig je je na een detox voelt: Heerlijk fris en helder achter de ogen en ook nog een paar kilo lichter! Ik weet dus ook als geen ander welke vorm van begeleiding in dit proces het prettigst is! Goed om te weten dacht ik zo!

Mijn passie voor detoxen

Mijn passie bestaat eruit mensen te inspireren en ondersteunen bij het kiezen voor een bewuste levensstijl. Ik praat daar veel en vaak over. Een bewuste levensstijl wil zoveel zeggen dat je bewust bent van de keuzes die je kan maken en je beseffen op welke manier je keus bijdraagt aan een gezond, energiek en vooral ook gelukkig leven. Het kan hierbij gaan over voeding, inspanning, ontspanning en ook over het bewustzijn op de passie in je leven. Een detox vakantie is in dit proces echt een hele goede kickstart. Even weg van huis, in alle rust en met volledige focus jezelf in het middelpunt zetten. Vanuit deze passie is detox-reizen.com ontstaan.

Op detox vakantie: een ontspannende en speciale ervaring!

Wat maak een detox vakantie een fijne en ontspannen ervaring? Uiteraard moet het detox dagprogramma goed doordacht, verantwoord en professioneel ingevuld zijn. Dat staat buiten kijf. Alles gericht op een voor jou optimaal resultaat: een schoner lichaam, een paar kilo’s kwijt, energieker, lekker uitgerust, wat jij wilt!
Ik ben van mening dat een professionele, persoonlijke en liefdevolle begeleiding van essentieel belang is. Daarnaast zorgen de kracht en rust van een locatie midden in de natuur dat je sneller in contact kan komen met je hartewensen en passies. Dat alles in een sfeer van humor, vrolijkheid, positiviteit en lichtheid. Dat is waar detox-reizen.com voor staat!

Ik ontvang je graag voor een detox-reizen.com vakantie in Slovenië en gun je een zalige week vol ontgiften, ontstressen en ontmoeten!

Boek nu! Detox Slovenie Boek nu! Detox@Sea