3-daags Detox weekend in Egmond aan Zee

Naast detox reizen naar het mooie Slovenië organiseert Reset ook verschillende detox weekenden in eigen land. Dichter bij huis en daardoor voor sommige mensen wellicht meer toegankelijk. Zo maken we detoxen voor iedereen bereikbaar.


Petra de Vreede

DETOX@SEA in Egmond aan Zee

Heerlijk detoxen met je voeten in de Noordzee… Als lokatie kozen wij voor Egmond aan Zee. Strandhotel Golfzang ligt op nog geen 20 stappen van het strand en is gedurende het detox weekend onze thuisbasis. Dit 4* hotel is in 2014 geopend en beschikt over ruime, stijlvolle kamers die modern zijn ingericht. Daarnaast bevindt zich in het hotel een fraaie sauna-accommodatie. Hier kan je van 18.00 tot 22.00 uur heerlijk ontspannen in een Finse sauna, een Turks stoombad en een infrarood cabine.

Waarom detoxen?

Gezond blijven, afvallen, energie opdoen en weer in balans komen. Dat zijn de meest gehoorde redenen waarom mensen gaan detoxen. Resetten en heerlijk opgeladen weer naar huis. Detoxen is het lichaam reinigen door afval -en gifstoffen af te voeren. Door hier aandacht aan te besteden voel je je weer fit en vitaal en ondersteun je het natuurlijke reinigings -en verjongingsproces van je lichaam.

Persoonlijke, professionele en ervaren begeleiding.

De begeleiding van je 3-daagse detox weekend@sea is in handen van Petra de Vreede. Zij staat ervoor garant dat je detox weekend een heerlijke ervaring wordt waar ontgiften, ontstressen en ontmoeten de hoofdrol spelen. Voor diverse programma onderdelen maakt zij gedurende het weekend gebruik van externe en ervaren professionals zoals een masseur en een fitness instructeur. Je kan rekenen op een enthousiaste begeleiding met humor, positiviteit en flair! Alles gericht op een voor jou optimaal resultaat: een schoner lichaam, gewicht kwijt, energieker, lekker uitgerust, wat jij wilt! We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Petra is altijd met veel plezier en passie werkzaam geweest in marketing/management functies bij grote retailers. Functies die veel energie geven, en dat ook van je vragen. Om hier balans in te vinden is Petra zichzelf jaarlijks op een detox vakantie gaan trakteren. Zo is haar interesse en liefde voor voeding, detoxen, coachen en gezondheid ontstaan. Inmiddels is Petra, naast ervaringsdeskundige, gediplomeerd Detox Coach en Life Coach. Ook geeft zij Reiki behandelingen. Haar passie bestaat eruit mensen te inspireren en ondersteunen bij het kiezen voor een bewuste levensstijl. Een levensstijl die reset en bijdraagt aan een gezond, energiek en vooral ook gelukkig leven. 

Voor jezelf zorgen en tot rust komen

Voor jezelf zorgen en tot rust komen. Makkelijker gezegd dan gedaan in deze tijden van druk, druk, druk. Zorgen voor anderen doen we meer dan genoeg; voor de kinderen, voor ouders, de buurvrouw die het moeilijk heeft…. Maar zorgen voor jezelf? Dat schiet er te vaak bij in! De ervaring leert dat even weg van de dagelijkse beslommeringen het makkelijker maakt om alle aandacht en zorg aan jezelf te geven. Jezelf de liefde en vertroeteling te geven die je verdient. Resetten, en tot rust komen om vervolgens vol energie weer naar huis terug te keren!

Ben jij klaar voor een DETOX@SEA 

Boek nu!